Home » Recepten » Stokbrood met Bonpano Krokant

Stokbrood met Bonpano Krokant

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Stokbrood met Bonpano Krokant

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Vormen.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 36 stokbroden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % bloem } 100%
500 g 5 % gist
150 g 1.5 % bakkerszout
5.800 g 58 % water
300 g 3 % Bonpano Krokant
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie