Recept
2.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
120 g
|
6 %
|
gist |
|
36 g
|
1.8 %
|
bakkerszout |
|
1.000 g
|
50 %
|
water |
|
400 g
|
20 %
|
Jung Kuchen Super |
|
Decoratie
2.400 g
|
|
Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV |
|
Afwerking
300 g
|
|
Paletta Spray Abrikoos |
|
300 g
|
|
Gletscher Fondant |
|
Vulling
6.000 g
|
|
Gele room met Minuta VV |
|
Werkwijze
Van de decoratie een kruimeldeeg maken.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Deeg in 2 stukken verdelen.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Na enige rust de bolletjes plat rollen diameter 12 cm.
Strijken met Ovex Liquide en bestrooien met de kruimelmassa.
Narijs 50 minuten.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 16 minuten.
Na afkoelen afwerken met met Paletta Spray Abrikoos en Gletscher Fondant.
Doorsnijden en vullen met gele room.
Uitkomst 60 streuseltalers.