Home » Recepten » Time-out met Zeesan Curd/Yoghurt

Time-out met Zeesan Curd/Yoghurt

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

1 Speciale bakplaat van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.
Plaat fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm deeg prikken en bestrijken met Frambozen/Bessenmoes.

Fantasy Farmers Cake en het water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Het beslag uitscheppen op het hardewenerdeeg.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 40 minuten.

Na afkoelen de bodem tremperen.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met het water tot een gladde massa.
Laat dit even wellen ca. 3 minuten.
Spatel 1/3 deel van de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor en vervolgens de rest.
Verdeel de bavaroisevulling over de bodem en strijk glad af, daarna koelen en invriezen.

Afwerking, bedekken met een royale laag mandarijnen.
Afglanzen met Paletta Spray Abrikoos en dan in 8 stukken snijden van 7 cm.
Op iedere schnitt een chocoladekrul als decor.

Uitkomst 8 schnitten.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

300 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
150 g   Frambozen/Bessenmoes

Recept

700 g   Fantasy Farmers Cake
280 g   water

Vulling

300 g   Zeesan Curd/Yoghurt
600 g   water
600 g   slagroom

Afwerking

600 g   mandarijntjes
150 g   Paletta Spray Abrikoos
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie