Recepten

Toscane Haverrol

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
500 g 5 % gist
5.800 g 58 % water

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Vulling

3.000 g 30 % Hazelnoot Heel Gebruneerd

Decoratie

830 g   Havervlokken
Toscane Haverrol

Werkwijze

De Hazelnoten ca. 15 minuten weken in 30% water berekend over het gewicht van de Hazelnoten.

Kneed aanvankelijk een deeg met 53% water.
Was het resterende water geleidelijk bij.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 880 gram.
Bolrijs 35 minuten.
Opmaken en decoreren met Havervlokken.
In lampionkoppels leggen.
Narijs 40 minuten.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 22 stuks.