
Toscane Haverrol
Toscane Haverrol
Recept
7.500 g | 75 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Toscane Donker 25 MZ * | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.800 g | 58 % | water |
* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!
Vulling
3.000 g | 30 % | Hazelnoot Heel Gebruneerd |
Decoratie
830 g | Havervlokken |

Werkwijze
De Hazelnoten ca. 15 minuten weken in 30% water berekend over het gewicht van de Hazelnoten.
Kneed aanvankelijk een deeg met 53% water.
Was het resterende water geleidelijk bij.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 880 gram.
Bolrijs 35 minuten.
Opmaken en decoreren met Havervlokken.
In lampionkoppels leggen.
Narijs 40 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 22 stuks.