Fonceerdeeg
600 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
1.500 g
|
|
Verona |
675 g
|
|
water |
675 g
|
|
Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
1.500 g
|
|
Fruitful Peach HI |
Afwerking
600 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.
Meng de ingredienten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel ca. 1400 gram beslag over het hardewenerdeeg.
De vulling (750 gram) grof over het beslag verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in gewenste grootte snijden.
Uitkomst 2 stuks (per plaat 28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)