Recepten

Trakteergebak Fruit

Fonceerdeeg

600 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Recept

1.500 g   Verona
675 g   water
675 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.500 g   Fruitful Peach HI

Afwerking

600 g   Paletta Spray Neutraal
Trakteergebak Fruit

Werkwijze

Fonceer de bodem van de kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) met hardewenerdeeg.

Meng de ingredienten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met een vlinder.
Verdeel ca. 1400 gram beslag over het hardewenerdeeg.
De vulling (750 gram) grof over het beslag verdelen.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.

Na het bakken afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in gewenste grootte snijden.

Uitkomst 2 stuks (per plaat 28 stuks van 5,3 x 6,8 cm)