Home » Recepten » Tricolore Cake

Tricolore Cake

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Tricolore Cake

Werkwijze

2 speciale bakplaten van 60 x 20 cm bekleden met siliconenpapier.
Vero Vitesse en water mengen, 8 minuten in de middelste versnelling draaien.
De compound en kleurstof van recept 1 en recept 2 doorroeren.
De drie beslagen om en om over beide platen verdelen.
Het beslag een aantal keer doorhalen om het marmer effect te versterken.

Oventemperatuur:
Inschietoven 160°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 75 minuten.

Na afkoeling afwerken met Dip Neutraal, de Dip licht verwarmen.
Voor een leuk effect iets Dip Cerise bovenop de Dip Neutraal.

De cake snijden in stukken van 7 x 19 cm.
Decoreren met een kuiken van creme of schuim.

Uitkomst 16 stuks.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

2.000 g   Vero Vitesse
720 g   water

Recept 1

1.100 g   Vero Vitesse
400 g   water
60 g   Wigo Compound Pistache
3 g   groene kleurstof

Recept 2

1.100 g   Vero Vitesse
400 g   water
60 g   Wigo Compound Kers
2 g   Helderrood E124

Afwerking

1.000 g   Dip Neutraal
200 g   Dip Cerise
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie