Recept
5.000 g
|
50 %
|
Panomix Vienna * |
} 100%
|
5.000 g
|
50 %
|
bloem |
}
|
1.000 g
|
10 %
|
gist |
|
4.200 g
|
42 %
|
water |
|
* Panomix Vienna bevat zout!
Doortoeren
4.000 g
|
40 %
|
korstboter/margarine |
|
Afwerking 1
* Oranje gekleurd
Afwerking 2
3.150 g
|
|
Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel |
|
Vulling
27.000 g
|
|
Gele room met Minuta VV |
|
Werkwijze
Deeg gladdraaien maar niet taai.
Deegtemperatuur 22°C.
Korstboter/magarine invouwen.
Twee halve Hollandse toeren (in vieren) of drie halve Franse toeren geven (in drieën).
Uitrollen op 4 mm dikte.
Steken met de T-shirtsteker.
Decoreren met gekleurde Decoratiegries.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 12 minuten.
Na het bakken doorsnijden en vullen met Gele room.
Uitkomst 450 stuks.