Recepten

Tropisch Vruchtenbrood

Recept

10.000 g 100 % bloem
800 g 8 % gist
6.500 g 65 % water
3.000 g 30 % Muesli 30 MZ *

* Muesli 30 MZ bevat zout!

Vulling

7.000 g 70 % Vruchtenmelange
2.500 g 25 % rozijnen
2.500 g 25 % krenten
Tropisch Vruchtenbrood

Werkwijze

De Vruchtenmelange weken als rozijnen, minimaal 4- en maximaal 24 uur van te voren.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 450 gram.
Puntrijs 25 minuten.
Opmaken en eventueel strijken met Ovex Liquide.
Narijs 60 minuten.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd ca. 30 minuten.

Uitkomst 71 stuks

Tip: Ook lekker met 5% Deco Pompoen in het recept.