Home » Recepten » Tropische Vruchtenbollen

Tropische Vruchtenbollen

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Tropische Vruchtenbollen

Werkwijze

De Vruchtenmelange weken als rozijnen, minimaal 4- en maximaal 24 uur van te voren.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Afwegen 2100 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Op platen zetten en strijken met Ovex Liquide.
Narijs 90 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd ca. 9 minuten.

Uitkomst 461 stuks

Tip: Ook lekker met 5% Deco Pompoen in het recept.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

10.000 g 100 % bloem } 100%
800 g 8 % gist
6.500 g 65 % water
3.000 g 30 % Muesli 30 MZ *

* Muesli 30 MZ bevat zout!

Vulling

7.000 g 70 % Vruchtenmelange
2.500 g 25 % rozijnen
2.500 g 25 % krenten
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie