Recepten Recepten

Truffel parels

-

100 st   truffelkogel

Gel

150 g   Fruitful Bl. Currant HI
150 g   Fruitful Red Fruit

Ganache

235 g   bosvruchtenpuree
75 g   suiker
50 g   honing
220 g   Arabesque Lait 34
60 g   Arabesque Noir 58
60 g   boter

Afwerking

200 g   Arabesque Blanc 29
Truffel parels

Werkwijze

Forest Fruit Gel:
Homogeniseer de ingrediënten tot een gel.

Forest Fruit Ganache:
Kook de puree met de suiker en de honing, vermeng dit met de Arabesque.
Homogeniseer met de boter en gebruik op kamertemperatuur.

Vul 100 witte truffelkogels met 3 gram gel en 7 gram ganache, plaats gelijk een cocktailprikker in de vulling.
Tempereer de Arabesque Blanc 29 en garneer het truffelgaatje dicht, haal vervolgens de truffels door en laat ze ondersteboven uitkristalliseren.

Uitkomst 100 stuks