Recepten Recepten

Tulband met Fantasy Lemon Cake

Recept

2.800 g   Fantasy Lemon Cake
1.200 g   ei
900 g   Muffinolie *
350 g   water
250 g   suiker

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

450 g   ColdJel Neutraal

Decoratie

45 g   Kookschuim (Bianca)
135 st   citroenschijfje
45 g   chocolade stukjes
Tulband met Fantasy Lemon Cake

Werkwijze

Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het aan te bevelen om het eerst aan te krabben voor het uitscheppen.

Smeer de tulbanden met Carlex.
Schep 600 gram besag in de tulbandvorm van 18 x 10 cm.

Oventemperatuur:
Inschietoven 165°C.
Rotatieoven 140°C.
Baktijd 45 minuten.

De (bevroren) tulbanden door de ColdJel Neutraal (ca. 45°C) halen en decoreren met (Bianca) schuimdopjes, chocoladedecoratie en wat schijfjes citroen.

Uitkomst 9 stuks