Recepten

Tuttifruttibrood met Muesli 30 MZ

Recept

10.000 g 100 % volkorenmeel
1.000 g 10 % gist
6.500 g 65 % water
3.000 g 30 % Muesli 30 MZ *

* Muesli 30 MZ bevat zout!

Vulling

8.000 g 80 % tutti frutti
2.000 g 20 % rozijnen
Tuttifruttibrood met Muesli 30 MZ

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Met 60% water beginnen en de rest in gedeeltes toevoegen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 350 gram.
Bolrijs 30 minuten.
Opbollen en iets langrollen.
Rondom decoreren met Speltvlokken.
In de zeebonkblikken leggen.
Narijs 45 minuten (tot ca. 1 cm onder de rand).
Blikken omdraaien op een bakplaat.

Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 38 minuten.

Na het bakken direct lossen.

Uitkomst 87 stuks.