Recepten Recepten

Tuttifruttibroodje

Recept

3.500 g 35 % bloem } 100%
3.500 g 35 % volkorenmeel }
3.000 g 30 % Toscane Donker 30 MZ * }
600 g 6 % gist
5.800 g 58 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht Mout

* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!

Vulling

5.000 g 50 % tutti frutti
2.500 g 25 % rozijnen
2.500 g 25 % krenten

Decoratie

900 g   Decor Korn Mix
180 g   roggebloem
Tuttifruttibroodje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Vulling direct doordraaien.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Korn Mix.
Plaats de deegstukken in een klein cakeblik.
Narijs 60 minuten.
3 x insnijden.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 60 stuks.