Recepten

Tuttifruttibroodje

Recept

7.500 g 75 % bloem } 100%
2.500 g 25 % Toscane Donker 25 MZ * }
600 g 6 % gist
5.800 g 58 % water
1.000 g 10 % Exakt Ambacht

* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!

Vulling

5.000 g 50 % tutti frutti
2.500 g 25 % rozijnen
2.500 g 25 % krenten

Decoratie

900 g   Deco Kornplus
180 g   roggebloem
Tuttifruttibroodje

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Vulling direct doordraaien.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Deco Kornplus.
Plaats de deegstukken in een klein cakeblik.
Narijs 60 minuten.
3 x insnijden.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 45 minuten.

Uitkomst 60 stuks.