Recepten

Vaderdag Tompouce

-

4 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
100 g   Scaldis Wit

Vulling

350 g   Minuta Tom P GB
875 g   water
650 g   Fruitful Rum Raisin

Afwerking

100 g   Fruitful Apricot Jam
200 g   Gletscher Fondant *

* gekleurd met Araba Mocca

Decoratie

100 g   Maro 1:2 Vorm
Vaderdag Tompouce

Werkwijze

Minuta Tom P GB en water mengen, 5 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Als laatste de Fruitful Rum Raisin doormengen.
Daarna is de room klaar voor verwerking.

De tompouce plakken instrijken met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Vullen met een lekkere laag van deze room en de bovenplak erop leggen.
De bovenzijde abrikoteren en glaceren met gekleurde Gletscher Fondant.
Decoreren met een stropdas van marsepein,

Na het aandrogen 4,5 cm breed snijden.

Uitkomst 20 stuks