Home » Recepten » Victoriastol met Panomix Toscane

Victoriastol met Panomix Toscane

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

De Muesli Melange ca. 20 minuten weken met de 900 gram water.

Van alle grondstoffen goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling door werken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1500 gram, vormen als voor brood.
Rijstijd 30 minuten.
Uitrollen als voor een stol en oprekken tot 80 cm.
Hierop een spijspil van 300 gram leggen en modeleren als een stol.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren met victoria beslag.
Narijs 30 minuten.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 24 victoriastollen.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

5.000 g 50 % Panomix Toscane * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
800 g 8 % gist
4.900 g 49 % water
2.000 g 20 % Maestro Boterstol

* Panomix Toscane bevat zout!

Vulling

2.000 g 20 % rozijnen
6.000 g 60 % Muesli Melange
900 g 9 % water
1.200 g 12 % suikernibs P4
1.000 g 10 % pistachenoten

Vulling 2

7.200 g   Perla GS met Ei

Afwerking

1.800 g   Victoriabeslag met Calif.Amandel Schaafsel
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie