Recepten Recepten

Vikorn Vruchten Vreugde

Recept

5.000 g 50 % Vikorn 50 MZ * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
1.000 g 10 % gist
5.600 g 56 % water
2.500 g 25 % Maestro Boterstol
500 g 5 % Amore Fruit

* Vikorn 50 MZ bevat zout!

Vulling

2.000 g 20 % dadels
2.000 g 20 % vijgen
2.000 g 20 % cranberries
2.000 g 20 % suikernibs P5
3.000 g 30 % rozijnen

Decoratie

280 g   roggebloem (5 g per stuk)
Vikorn Vruchten Vreugde

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed soepel deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 545 gram.
Puntrijs 20 minuten.
Opmaken en in halve lage buskoppeltjes leggen.
Narijs ca. 60 minuten.
Voor het bakken licht bestrooien met roggebloem en over de lengte insnijden.

Oventemperatuur 200°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 56 stuks