Recepten Recepten

Voorgebakken Pane di Passeggiata

Recept

5.000 g 50 % Toscane Licht 50 MZ * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
200 g 2 % gist
5.000 g 50 % water

* Panomix Toscane bevat zout!

Voorgebakken Pane di Passeggiata

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de 1e versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 20 minuten.
Afwegen 350 en 70 gram.
Bolrijs 15 minuten.
De bol van 350 gram met een rolstok in vieren drukken.
In het midden het deegstuk van 70 gram plaatsen.
Decoreren met Decor Tarwegries.
Omgekeerd laten rijzen.
Narijs 35 minuten.
Voor het bakken omdraaien en bakken met stoom.

Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 28 minuten.

Uitkomst 35 broden.