Recept
10.000 g
|
100 %
|
bloem |
|
500 g
|
5 %
|
gist |
|
200 g
|
2 %
|
bakkerszout |
|
6.000 g
|
60 %
|
water |
|
2.000 g
|
20 %
|
Maestro Boterstol |
|
1.000 g
|
10 %
|
boter |
|
400 g
|
4 %
|
Amore Fruit Desem |
|
Vulling
6.500 g
|
65 %
|
Vruchtenmelange |
|
-
4.150 g
|
|
slagroom |
|
1.400 g
|
|
suiker |
|
675 g
|
|
boter |
|
Werkwijze
De Vruchtenmelange wassen, minimaal 4- en maximaal 24 uur van te voren weken.
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 900 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats 10 stukjes in de ingesmeerde tulbandvormen.
Giet ca. 70 gram roommassa* over de deegstukjes
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 190°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 88 tulbanden.
*Roommassa:
Verwarm de slagroom met de suiker tot aan het kookpunt.
Van het vuur halen en de boter doormengen.