Recept
1.000 g
|
|
Fantasy Lemon Cake |
400 g
|
|
ei |
100 g
|
|
water |
150 g
|
|
boter |
Decoratie
130 g
|
|
Kruimeldeeg met Minuta VV |
Vulling 1
700 g
|
|
Mallow |
140 g
|
|
water * |
* 100°C
Vulling 2
300 g
|
|
Fruitful Lemon Cream |
Werkwijze
Fantasy Lemon Cake, ei, boter en water mengen, 4 minuten in de tweede versnelling draaien.
Doppen spuiten van ca. 20 gram beslag.
Royaal overstrooien met fijn kruimeldeeg, overtollig kruimeldeeg verwijderen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 240°C.
Rotatieoven 215°C.
Baktijd 8 minuten.
Zet de Mallow minimaal één dag van tevoren op een warme plek (ca. 40°C).
Een andere mogelijkheid is om de Mallow à la minute te verwarmen in de magnetron.
Meng de Mallow en het water in een lage versnelling met de garde.
Zorg ervoor dat de totale massa minimaal 60°C wordt.
Zodra de massa schuimig begint te worden, de machine in de hoogste versnelling zetten.
Klop gedurende 5 tot 10 minuten, afhankelijk van de machine. Soortelijk gewicht ca. 300 g/l.
Spuit ca. 20 gram Mallow op een zijde en spuit hierin een dopje Fruitful Lemon Cream.
Plak hierop een tweede plak en koel het geheel.
Verwarm de Dip Neutraal tot ca. 28-30°C en haal de Whoopies door.
Uitkomst 40 stuks