Recepten

Whoopie Verona

Recept

1.000 g   Verona
400 g   water
400 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling 1

560 g   Dip Cerise

Vulling 2

340 g   Fruitful Raspberry Jam
Whoopie Verona

Werkwijze

Verona, Muffinolie en water mengen, 3 minuten in de tweede versnelling draaien.
Spuit 112 doppen van 16 gram beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 230°C.
Rotatieoven 220°C.
Baktijd 6 minuten.

Na het bakken de doppen koelen.
De Dip soepel en luchtig tot een houdbare crème draaien.
Vullen met 10 gram houdbare crème.
Spuit in het midden een dopje Fruitful Raspberry Jam van 6 gram.
Met de tweede dop sluiten.

Uitkomst 56 stuks