Recepten Recepten

Winterzon

Recept

10.000 g 100 % bloem
200 g 2 % bakkerszout
1.200 g 12 % gist
5.800 g 58 % water
3.000 g 30 % Maestro Boterstol
500 g 5 % Amarenen Siroop
100 g 1 % Cacao

Vulling

8.000 g 80 % rozijnen
2.000 g 20 % Amarenen Kersen
3.000 g 30 % bitterkoekjes

Decoratie

1.500 g   amandelstaafjes (20 g per stuk)
Winterzon

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Vormen en decoreren.
Narijs ca. 50 minuten.

Oventemperatuur 220°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 75 stuks