Home » Recepten » Witbrood met Bonpano Wit 1 (systeem1)

Witbrood met Bonpano Wit 1 (systeem1)

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Witbrood met Bonpano Wit 1 (systeem1)

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 28°C.
Afwegen 860 gram.
Bol- of puntrijs 25 minuten.
Narijs 70 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 35 minuten.


Uitkomst 91 broden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

50.000 g 100 % bloem } 100%
1.000 g 2 % gist
750 g 1.5 % bakkerszout
26.000 g 52 % water
1.500 g 3 % Bonpano Wit 1
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie