Home » Recepten » Witbrood met Paradox

Witbrood met Paradox

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Witbrood met Paradox

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 855 gram.
Bol- of puntrijs 25 minuten.
Vormen.
Narijs 65 minuten.

Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 35 minuten.

Uitkomst 92 broden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

50.000 g 100 % bloem } 100%
1.000 g 2 % gist
750 g 1.5 % bakkerszout
26.000 g 52 % water
1.500 g 3 % Paradox
500 g 1 % Zedolux
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie