
Zacht Kleinbrood Trio
Zacht Kleinbrood Trio
Recept 1
825 g | bloem | ||
275 g | Toscane Donker 25 MZ * | ||
55 g | gist | ||
550 g | water | ||
110 g | Exakt Ambacht |
* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!
Recept 2
1.100 g | Fiesta Panovite Mais * | ||
55 g | gist | ||
530 g | water | ||
110 g | Exakt Ambacht |
* Fiesta Panovite Mais bevat zout ! Fiesta Panovite Mais bevat zout!
Recept 3
1.000 g | bloem | ||
50 g | gist | ||
15 g | bakkerszout | ||
550 g | water | ||
150 g | Exakt Ambacht |
Decoratie
120 g | Zadenmix | ||
120 g | Decoratie-Mais |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen ca. 900 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren:
Toscane Donker 25 MZ met Zadenmix.
Fiesta Panovite Mais met Decoratie Mais.
Plaats drie verschillende deegstukjes tegen elkaar op een bakplaat.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 7 minuten.
Uitkomst 60 stuks