Recepten

Zoete Bloesem

Fonceerdeeg

8.500 g   Hardewenerdeeg met Kanomix (100 g per stuk)
2.975 g   Fruitful Raspberry Jam (35 g per stuk)

Recept 1

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % bloem }
600 g 6 % gist
4.200 g 42 % water
500 g 5 % boter

* Panomix Vienna bevat zout!

Recept 2

14.875 g   Red Velvet Cakebeslag (175 g per stuk)

Afwerking 1

4.250 g   Paletta Spray Neutraal (50 g per stuk)

Afwerking 2

6.800 g   Ganache met Arabesque Blanc 29 (80 g per stuk)
Zoete Bloesem

Werkwijze

Leg een plak hardewenerdeeg op de bodem van een taartpan (doorsnede 20 cm).
Bestrijk de plak met Fruitful Raspberry Jam.

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 900 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats 6 bolletjes op de hardewenerplak en spuit of schep hierover het cakebeslag.
Narijs 75 minuten.

Oventemperatuur 210°C >170°C.
Baktijd 25 minuten.

Na het afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Spuit de Ganache tussen de ruimte van de bolletjes.

Uitkomst 85 stuks