Recepten

Zoete Groenten Cake

Recept

4.000 g   Royal Muffin
1.700 g   boter *
1.600 g   water

* gesmolten

Vulling

400 g   venkel
400 g   paprika
400 g   courgette
160 g   gember

Decoratie

300 g   venkel
300 g   paprika
300 g   courgette
400 g   rietsuiker
Zoete Groenten Cake

Werkwijze

De courgette, paprika en venkel in blokjes snijden, de verse gember raspen.

Meng de Royal Muffin, (gesmolten) boter en water met de vlinder tot een glad beslag.
Planeetmenger 5 minuten in 1e versnelling.
Voeg de vulling gedurende de laatste minuut toe.

Verdeel het beslag over 4 Bakvormen plaatcake of 2 platen van 60 x 40 cm.
Decoreren met de groente en bestrooien met suiker.

Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C.
Baktijd ca. 40 minuten.

Uitkomst 4 stuks