Home » Service van Zeelandia » Klachtenprocedure

Klachtenprocedure

Elke dag weer worden in onze productie zorgvuldig grondstoffen voor de ambachtelijke en industriële bakkerij geproduceerd en bij klanten geleverd. Toch kan het voorkomen dat onze producten of service niet aan uw verwachtingen voldoen. En als dat het geval is, willen wij dit graag van u weten zodat we samen kunnen werken aan een oplossing.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Waar kan ik terecht?
Klachten kunnen eenvoudig worden gemeld bij frontoffice klachten waar medewerkers uw klacht meteen in behandeling nemen. Zij zorgen er voor dat er een onderzoek wordt uitgevoerd, houden u tussentijds op de hoogte van de voortgang en informeren u over de resultaten en uiteindelijke afhandeling van de klacht.

Een klacht melden kan via Email, WhatsApp of telefoon.

  • Email                klachten@zeelandia.nl
  • WhatsApp         06 133 87 492
  • Telefoon           0111-419366


Wat willen we weten?
Wij willen graag precies van u weten wat er aan de hand is zodat we gericht aan de slag voor u kunnen. Bij productklachten zijn de lotcode en het ID nummer noodzakelijk, maar ook de manier waarop u ons product heeft verwerkt. Foto’s of een filmpje ter illustratie zijn met de smartphone snel gemaakt en kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan mail of WhatsApp bericht. Vaak kunnen we hier al veel mee doen, maar in sommige gevallen zult u worden gevraagd de aangebroken verpakking retour te geven aan de chauffeur.

Hoe gaat de verdere klachtafhandeling?
U zult altijd vanuit frontoffice klachten een terugkoppeling ontvangen over de uiteindelijke afhandeling van uw klacht. Afhankelijk van het soort klacht zal dit telefonisch of schriftelijk worden gedaan. Wanneer een onderzoek wat langer op zich laat wachten, zult u tussentijds op de hoogte worden gehouden van de voortgang.

Wat doe ik als ik tussentijds nog vragen heb?
Heeft u aanvullende informatie over de door u gemelde klacht of nog vragen, neemt u dan contact op met frontoffice klachten via email, WhatsApp of telefoon.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie