Home » Service van Zeelandia » Bakkerstips en adviezen » Opwerkrecepten Oliebollenmix

Opwerkrecepten Oliebollenmix

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

December zit er weer op. Mogelijk heeft u nog Oliebollenmix over. Dit is de komende periode nog prima te gebruiken. Een aantal suggesties:

Hartige Toast plakken (zie foto)
Hartige Sloffen van oliebollenbeslag, gevuld met fetakaas en zwarte olijven. Snijden in plakken van ca. 3 cm en vervolgens drogen in de oven. Recept

Zoete Doppen
Oliebollenbeslag is ook de basis voor zgn. Zoete Doppen. Originele meepakkers gevuld met chocolade. Recept

Hartige Doppen
Variant op de Zoete Doppen zijn de Hartige Doppen. Originele kleine hapjes, gevuld met fetakaas en zwarte olijven. Recept

Dennenappels
Leuke zoete lekkernij met chocolade en gedecoreerd met Hazelnootgruis. Recept

Zoete Sloffen
Een slof maar dan anders. Gemaakt van oliebollenbeslag gevuld met chocolade. Recept

Berliner Bollen
Natuurlijk is Panovite Oliebol ook geschikt voor het maken van lekkere Berliner Bollen. Recept

Nonnevotten
Wereldberoemd in Limburg. Ieder jaar met carnaval zeer geliefd. Prima te maken met oliebollenmix. Recept

Als er nog vragen zijn over het opwerken van december producten kunt u contact opnemen met de bakkerijadviseurs van Zeelandia via ons gratis servicenummer 0800-0367.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie