Actueel

Crème Brûlée

Crème Brûlée.

Crème Brûlee, wie kent het niet? Dit romige nagerecht met daaroverheen een gekarameliseerd laagje suiker staat bij veel restaurants op de dessertkaart. De traditionele Crème Brûlee wordt gemaakt van room, melk, suiker en eieren en op smaak gebracht met vanille. Een bereidingsproces wat zeer nauwkeurig moet plaats vinden om schifting te voorkomen. Wij introduceren nu Crème Brûlee poeder voor het op eenvoudige wijze bereiden van de échte Crème Brûlee.
Je voegt de Crème Brûlee toe aan melk en slagroom, brengt het aan de kook en laat het afkoelen. Zo staat onze mix garant voor een eenvoudig proces, een stabiel eindresultaat en een onovertroffen Crème Brûlee-smaak. 


Drie recepten ter inspiratie:

De einddeclaraties van deze recepten vind je hier.

Leuk voor Pasen! Empileur Karamel Crème Brûlée

empileur Karamel Creme Brulee.jpg

Crème Brûlée