Bake Up Day "23
Op dinsdag 6 juni is het tijd voor de
Bake Up Day
De toekomst uitdagend? Misschien. Maar wij hebben er zin in en kijken graag positief vooruit. Naar foodtrends, jongeren in de bakkerij, klantbeleving, de grondstoffenmarkt, slim met energie en hoe het leuker kan.
Ben jij erbij?
Aanmelden voor de Bake Up Day is exclusief voor Nederlandse klanten. Opgeven kan via onderstaand aanmeldformulier
Alle info op een rijtje
Datum: dinsdag 6 juni 2023
Inloop vanaf: 10:30 uur
Start programma: 11:00 uur
Einde: ca. 18:30 uur
Locatie: Bomencentrum, Wildenburglaan, Baarn
Kosten: EURO 99,- per persoon, elke 2e persoon halve prijs.
Aanmelden kan t/m 30 mei 2023 maar wacht niet te lang want vol = vol.
Mariëlle Bordewijk
Mariëlle is eigenaar van Food by Design.
Zij zal je inspireren en op de
hoogte brengen met een wervelend
verhaal vol toegespitste, smaakmakende
food trends én inspirerende
ideestarters die ieders innovatievermogen
direct aanwakkert om de
volgende stap naar de toekomst te
zetten.
Wat raakt, boeit en bindt de mens als
het om eten en drinken gaat? Nu en in
de toekomst.
Programma
10.30 uur Inloop
11.00 uur Plenaire opening (Mariëlle Bordewijk)
12.00 uur Lunch
13.00 uur 1e ronde presentaties
14.00 uur 2e ronde presentaties
15.00 uur Pauze
15.30 uur 3e ronde presentaties
16.30 uur Plenaire afsluiting (Feike Cats)
17.30 uur Borrelen en happen
18.30 uur Filevrij naar huis
Feike Cats
Om succesvol zaken te doen gaat het
vooral om het binnenhalen en behouden
van Klanten. Degene die dit op de
meest simpele, effectieve en creatieve
wijze aanpakt, heeft de grootste kans
op succes, winst en continuïteit. Feike
helpt je hierbij. Hij is Klanthousiasme-
en Verleukexpert. Verleuken is
eigenlijk zo simpel dat iedereen het
kan! Maar dan moet je het wel doen…
want: Beter leidt vrijwel nooit tot
leuker. Leuker bijna altijd tot beter!
Break-out sessies.
Als de koning je klant zou zijn
Door Sydney Brouwer
De klant is koning. Maar als de
koning opeens je klant wordt, ga je
heel anders kijken naar je klantgerichtheid
en beleving. Een vorstelijke
klantbeleving is een klantbeleving
waar niet alleen de koning, maar alle
klanten woest enthousiast van zullen
worden. Aan welke knoppen kan je
draaien om zo’n klantbeleving te
creëren? Sydney vertelt het je.
Jongeren in de bakkerij
Door Andre Merlijn
Hoe krijg je jongeren in je bedrijf en
hoe houd je ze betrokken? Hoe ziet
hun belevingswereld eruit? Hoe denken
zij ten opzichte van andere generaties?
Na deze presentatie begrijp je
wat jongeren nodig hebben, ben je op
de hoogte van de do’s en dont’s op het
gebied van jongerencommunicatie én
weet je hoe jongeren kijken naar het
werken in de bakkerij.
De grondstoffenmarkt uitgelegd
Door Peter Esch
Het houdt ons allemaal bezig; de ontwikkelingen
op de grondstoffenmarkt. Peter Esch
is inkoopspecialist en kan je er alles over
vertellen. Hoe komen prijzen tot stand? En
welke aspecten hebben daar invloed op?
Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen
van vragen, die je ongetwijfeld hebt.
Hoe geef je een compliment met
impact?
Door Complimentenmeisjes
Je leert de waarde van een goed compliment
en hoe je het complimentengedachtegoed
kan implementeren in de dagelijkse (werk)
praktijk. Hoe waardering en aandacht meewerkt
aan een goede en productieve sfeer in
het bedrijfsleven en ook in je privé leven.
Hoe je meer klanten wint voor je winkel
Door Marian Bekkers (Kooplust)
Hoe verleid je vandaag de dag nog een klant om jouw winkel te bezoeken? Met de moordende concurrentie, zowel online als offline, lijkt het soms onbegonnen werk. Maar er zijn (nog steeds) allerlei kansen om klanten te winnen. Marian vertelt je onder andere met welke magneetstrategie en marketingkanalen je je naamsbekendheid verhoogt, meer mensen naar
je winkel krijgt en bestaande kopers laat terugkeren.
Slim met energie
Door Nadia Poortvliet en Philipp Keller (COMCAM)
Energie is een woord dat veel bakkers zorgen baart. De energiemarkt is onzeker. Bakkers hebben behoefte aan zekerheid en stabiliteit. Actuele vragen die veel bakkers bezighouden: een nieuwe oven, gas of elektrisch? Uw energietarief, vastzetten of niet? En hoe lang? Eigen opwek via zon of wind: is dat zinvol? Herkenbaar? COMCAM helpt je bij al deze energieuitdagingen.