Home » #eetjefit » Milky

Milky

Voor veel van uw klanten is geurig, mals melkbrood een echte traktatie. Milky bevat echt volle melkpoeder, voor nog meer smaak en nog meer aroma. Bovendien is Milky een bron van calcium, voor de instandhouding van normale botten en tanden. Milky heeft een ambachtelijke uitstraling, mede dankzij de mooie goudkleurige korst en het laat zich ook uitstekend op de vloer bakken.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

De claims

  • BRON VAN CALCIUM: voor de instandhouding van normale botten en tanden
  • GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS
  • Voor een optimaal effect zijn een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl van belang.


Einddeclaratie
TARWEbloem, water, volle MELKpoeder, gist, bakkerszout, calciumcarbonaat, dextrose, emulgator E471, E472e, plantaardige olie (raapzaad), botervet [MELK], glucosestroop, MELKeiwit, meelverbeteraar E920, E300, enzym [TARWE].

Promotie
MCS helpt u graag met promotie, speciaal voor uw actie of winkel(s). Mail naar mcs@zeelandia.nl of WhatsApp met 06 13 38 74 92

Recept
Klik hier voor het recept

Productinformatie
Klik hier voor de productinformatie

 

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie