Home » #eetjefit » Prokorn

Prokorn

Prokorn is gemaakt voor een gezond en bewust voedingspatroon. Want Prokorn bevat een grote rijkdom aan granen en zaden, vol met calcium en met extra ijzer. Het brood dankt haar heerlijke smaak aan gemoute graanproducten zoals getoaste soja, zonnebloempitten, lijnzaad en bruine rietsuiker. Prokorn heeft een aantrekkelijk uiterlijk door de afwerking met boekweitgrutten.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

De claims

  •  RIJK AAN CALCIUM voor de instandhouding van normale botten en tanden
  •  BRON VAN IJZER draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam
  •  VERLAAGD NATRIUMGEHALTE ruim 25% minder natrium dan volkorenbrood (Nevo 2016)
  •  RIJK AAN EIWIT eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van spieren en ze helpen bij de instandhouding van gezonde botten
  •  RIJK AAN VEZELS
  •  GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS
  • Voor een optimaal effect zijn een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl van belang.


Einddeclaratie
TARWEbloem, water, TARWEgluten, zonnebloempitten, TARWEzemelen, lijnzaad, boekweitgrutten, SOJAnoten, SOJAvlokken, gist, volkorenTARWEmeel, geëxtrudeerde maïsgries, maïsgries, bruine rietsuiker, geëxtrudeerde TARWEzemelen, GERSTemoutmeel, calciumcarbonaat, zout, kaliumchloride, ROGGEmoutmeel, ROGGEbloem, zuurdesempoeder [ROGGE], magnesiumsulfaat, bakkerszout, emulgator E322, specerijen, enzym [TARWE], meelverbeteraar E300, ijzer(II)sulfaat.

Promotie
MCS helpt u graag met promotie, speciaal voor uw actie of winkel(s). Mail naar mcs@zeelandia.nl of WhatsApp met 06 13 38 74 92

Recept
Klik hier voor het recept

Productinformatie
Klik hier voor de productinformatie

 

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie