Home » #eetjefit » Superkorn

Superkorn

Eet je fit met volkorenbrood waar lekker veel proteïne in zit. Prachtige slogan en helemaal waar. Ontwikkeld voor een actieve (zelfs sportieve) doelgroep in alle leeftijden. Superkorn is rijk aan vezels én rijk aan eiwit dat bijdraagt aan de instandhouding van normale botten en groei van de spiermassa. En reken maar dat er veel consumenten zijn die dit graag lusten!
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

De claims

  • RIJK AAN VEZELS
  • RIJK AAN EIWIT eiwitten dragen bij tot de instandhouding en groei van spieren en ze helpen bij de instandhouding van gezonde botten
  • BRON VAN FOSFOR draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
  • GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS
  • Voor een optimaal effect zijn een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl van belang.


Einddeclaratie
VolkorenTARWEmeel, water, SOJAgrits, TARWEgluten, wit maanzaad, gist, dextrose, bakkerszout, zuurdesempoeder [ROGGE], plantaardige olie (raapzaad), aroma [GERST], SOJAbloem, GERSTemoutmeel, meelverbeteraar E300, gistextract, enzym [TARWE].

Promotie
MCS helpt u graag met promotie, speciaal voor uw actie of winkel(s). Mail naar mcs@zeelandia.nl of WhatsApp met 06 13 38 74 92

Recept
Klik hier voor het recept

Productinformatie
Klik hier voor de productinformatie

 

 

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie