Home » Nieuws » Archief » Het Zeelandia Oliebollen Magazine

Het Zeelandia Oliebollen Magazine

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

De allerlekkerste oliebollen bak je niet zomaar. Daar komt veel meer bij kijken  dan alleen een goed recept. De oliebollenspecialisten  van  Zeelandia weten daar alles van. En daarom hebben  we onze kennis over oliebollen  in een  speciaal magazine  samengevat  zodat 'onze'  kennis 'uw' kennis wordt.

De perfecte oliebol is het resultaat van passie en vakmanschap en kennis en kwaliteit van Zeelandia. Oliebollen bakken is vergelijkbaar met topsport. Het gaat vaak om details. Alles moet kloppen. In het Oliebollen Magazine leest u er alles over.

Heeft u interesse, vraag er dan naar bij de Zeelandia-verkoopadviseur. Het magazine is - net als De Klok- ook digitaal beschikbaar. Met verschillende filmpjes over De Perfecte Oliebo, Quarkini's maar ook laten we met video's de meeste gemaakt "bloobers" zien bij het bakken van oliebollen.

Veel leesplezier.

KLIK HIER OM DE DIGITALE OLIEBOLLENMAGZINE TE BEKIJKEN

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie