Nieuws

Lekker werken aan je weerstand!

Vikorn, nu óók met Vitamine D.

Dit jaar zijn we ons allemaal meer dan ooit bewust van het belang van een goed immuunsysteem. Voeding speelt daarin een belangrijke rol. Vikorn was al heel lekker en verrijkt met goede vitamines, maar deze  herfst en winter heeft Vikorn nog iets extra's bovenop alle andere plussen. Ingebouwde vitamine D. Daarom kun je nu met recht tegen je klanten vertellen dat Vikorn goed is voor de instandhouding van hun weerstand.

Vikorn, VikornVolVezel en VikornVolkoren horen in deze tijd zeker thuis op tafel en in de broodtrommel. Dit premiumbrood zorgt namelijk per 100 gram voor maar liefst 30 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Vitamine D. Deze vitamine is belangrijk voor je weerstand. Wanneer je voldoende buiten komt zonder bedekkende kleding, dan maakt je lichaam deze vitamine aan. Vooral in de donkere maanden van het jaar, wanneer we meer binnen zitten en warmer gekleed gaan, zou er een tekort kunnen ontstaan. We hoeven je niet te vertellen dat gezondheid bij je klanten op de eerste plek komt. Met Vikorn sluit je daar deze winter perfect op aan met deze claim.

Vitamine D en Vegan

Vikorn, VikornVolVezel en VikornVolkoren passen bovendien ook uitstekend bij een veganistisch eetpatroon. Daarom dragen ze het Zeelandia-veganlogo. Hiermee trekt Vikorn naast de gezinnen die Vikorn al hebben ontdekt als familiebrood, een heel nieuwe groep enthousiaste fans van alle leeftijden. Want het mooie is: Vikorn is met al zijn sterke eigenschappen onveranderd lekker. Voor iedereen!

Andere Plussen

Vikorn heet niet voor niets een multivitaminebrood: behalve vitamine D zijn standaard eveneens vitamines B1, B2, B12, en ijzer toegevoegd. Iedere hap Vikorn is dus één bonk onmisbare vitaminen en bouwstoffen. Verder zorgt de combinatie van zonnebloempitten, roggebloem, lijnzaad, sesamzaad en havervlokken voor een extra rijke smaak. Goed om te weten: de toevoeging van vitamine D is tijdelijk tot dat de lente weer aanbreekt.

Social Media Campagne

Zeelandia ondersteunt deze actie niet alleen met opvallende promotiemateriaal voor in je winkel of op jouw sociale media kanalen maar we verzorgen ook een landelijke online campagne. Met berichten op belangrijke nieuwssites en tijdschrijften. Heel Nederland mag weten dat Vikorn naast Vitamine B1, B2, B12 en ijzer, nu ook Vitamine D bevat. En dat Vikorn exclusief te koop is bij ambachtelijke bakkers. 

POS_materiaal_zonder_static.jpg

Klik op onderstaande items om de digitale beelden te downloaden

Lekker werken aan je weerstand!