Nieuws

Maestro Boterstol

Maestro Boterstol

Maestro Boterstol is een topper in het Zeelandia-assortiment. Daarvoor leverde bakker Herman Schepers uit Sleen afgelopen december opnieuw het bewijs met de lekkerste kerststol van Nederland in de test van het Echte Bakkers Gilde. Maar wist je dat dit product de basis van nog veel meer lekkere applicaties kan zijn?

Het zachte deeg, de rustige bakaard, veerkrachtige, spekkige kruim en korte eeteigenschappen zijn de perfecte kenmerken voor een premiumstol. Daarvoor is Maestro Boterstol ook oorspronkelijk ontwikkeld. Met als ideale combi Maestro Amandelspijs. Door er ook andere producten mee te bakken, bied je je klanten het hele jaar door deze onovertroffen smaak en steeds in een andere verrassende variatie! Onze variatie tips voor de komende maanden zijn De Friese Latten en Amsterdams Paasbrood 2.0

 

Klik op de foto voor het recept.

 

Friese Latte Amsterdams Paasbrood 2.0

Maestro Boterstol