Home » Nieuws » Actueel » Actueel

Actueel

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Koningsdag valt heel gunstig dit jaar!

Vanaf vrijdag 27 april zal een heel groot deel van Nederland gaan genieten van een lekker lang weekend vrij.

Koningsdag valt heel gunstig dit jaar! - Lees verder...

Zoef de Paashaas

Met deze Zoef de Paashaas steel je vast en zeker de show met Pasen.

Zoef de Paashaas - Lees verder...

Nieuw in ons assortiment: ALDIA APPEL

Een parel uit het Aldia assortiment met een constante kwaliteit door de strenge selectie van de grondstoffen. Door het unieke Aldia productieproces tref je prachtig ongeschonden stukjes appel aan. De appelvulling is uitermate geschikt voor open applicaties. USP’S Aldia Appel:

Nieuw in ons assortiment: ALDIA APPEL - Lees verder...

Klanttevredenheidsonderzoek

Bij Zeelandia streven wij ernaar om onze producten en dienstverlening zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten af te stemmen. Om te achterhalen wat die wensen zijn gaan wij in september een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren.

Klanttevredenheidsonderzoek - Lees verder...

Update BestelApp

Hij kan nu nóg meer dan bij de introductie afgelopen mei, de Zeelandia BestelApp. Zo is het ‘Mijn Assortiment’ in de BestelApp nu volledig gelijk met het ‘Mijn Assortiment’ in de webshop. Bovendien neemt-ie vanzelf de voorkeursvolgorde van product(groep)en over die u ook via uw webshop-account heeft ingesteld: standaard, alfabetisch, of eigen keuze. Tot slot kunt u nu artikelen in ‘Mijn Assortiment’ archiveren, zodat alleen de gewenste artikelen in uw ‘Mijn Assortiment’ staan.

Update BestelApp - Lees verder...

Bakkerskoekmix

Voor heerlijke bakkerskoek in allerlei variaties

Bakkerskoekmix - Lees verder...

Cake van de Maand

Zeelandia helpt ook graag met uw planning. En daarom hebben we een prachtig en handig receptenboekje gemaakt met daarin voor iedere maand een cakevariatie. En in de middenpagina staan 2 voorstellen voor een heel jaar maar ook een "open maandkalender" waar u zelf de cakes kunt invullen.

Cake van de Maand - Lees verder...

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie