Home » Nieuws » Actueel » Kerstreceptideeën voor alle eetmomenten

Kerstreceptideeën voor alle eetmomenten

Inspirerende recepten
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Kerst biedt ontzettend veel kansen voor de bakker.
Twee dagen vol diverse eetmomenten en voor elk
eetmoment heeft u uiteraard iets te bieden.
Nog inpspiratie nodig? Wij helpen u met allerlei receptideeën.

 

 

Ontbijt & brunch

Speltbonkies Donker

Ontb-eitje

Stoere Stol

Speltbonkies Donker Stoere Stol

Lekkers voor bij de koffie of thee

Mad Velvet

Mini Koffiesuikerbroodjes

Pistache Rolo

Mini Koffiesuikerbroodjes

High Tea

Cantuccini

Pistache Spar

Scones Frambozen Witte Chocolade

Cantuccini

Borrel

Cheese up your bread

Pestolette

Kaasborrelballetjes

Cheese up your bread Pestolette

Diner

Toscaans Breekbrood

Mediterraan Breekbroodje

Feta Breekbrood

Toscaans Breekbrood Mediterraan Breekbroodje

Dessert

Feestpudding

Macaron de Violet

Dessert in glas

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie