Home » Over Zeelandia » Vacatures bij Zeelandia

Vacatures bij Zeelandia

Over de hele wereld heeft Zeelandia ruim 1700 medewerkers, waarvan er 430 werkzaam zijn in Nederland. De Zeelandia organisatie hecht grote waarde aan teamwork en biedt een prettige werkomgeving met afwisselende functies en goede arbeidsvoorwaarden. De cultuur van een Nederlands familiebedrijf voert nog steeds de boventoon. Zeelandia biedt werkplezier, opleidingsmogelijkheden en verschillende faciliteiten voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Tenslotte natuurlijk een aantrekkelijke werkomgeving in Zierikzee, fraai gelegen op het filevrije Schouwen-Duiveland, dichtbij zee, strand, duinen en bosgebied. Openstaande vacatures zijn hieronder te vinden.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

teamleider poederfabriek 3

Voor onze productielocatie in Zierikzee zijn wij wegens vervanging op zoek naar een professionele en gedreven teamleider poederfabriek 3

teamleider poederfabriek 3 - Lees verder...

specialist product information & legislation

Voor de lokale afdeling R&D, productinformation and legislation zijn wij op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste specialist product information & legislation (fulltime)

specialist product information & legislation - Lees verder...

allround afdelingsmonteurs

De Technische Dienst is voor de locatie Zierikzee op zoek naar flexibele en proactieve Allround Afdelingsmonteurs

allround afdelingsmonteurs - Lees verder...

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie