Projectleider

Zeelandia is voor de afdeling procestechnologie en engineering op zoek naar een gedreven projectleider met een ‘can do’ mentaliteit en een specialisatie in de richting van E&I. Dit is nodig want onze investeringsplannen zijn ambitieus! De projecten variëren van complexe multi - disciplinaire projecten tot eenvoudigere projecten waarbij slechts twee disciplines betrokken zijn.
donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

De Koninklijke Zeelandia Groep is een groeiend Nederlands familiebedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat en wereldwijd opereert. Zeelandia ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert bakkerij ingrediënten. Het assortiment bestaat uit ruim 2500 artikelen die in meer dan 70 landen worden gebruikt door haar klanten, de ambachtelijke bakker en grote industriële afnemers. De productie van de bakkerij ingrediënten (drie poederfabrieken en twee specialiteiten fabrieken) vindt plaats vanuit de hoofdvestiging in Zierikzee. Vanuit Zierikzee wordt de Nederlandse - en de exportmarkten bediend. Kwaliteit, innovatie en inspiratie staan hoog in het vaandel.

Functie omschrijving
Zeelandia is voor de afdeling procestechnologie en engineering op zoek naar een gedreven:

projectleider (fulltime) m/v

met een ‘can do’ mentaliteit en een specialisatie in de richting van E&I. Dit is nodig want onze investeringsplannen zijn ambitieus! De projecten variëren van complexe multi - disciplinaire projecten tot eenvoudigere projecten waarbij slechts twee disciplines betrokken zijn. Samen met de afdeling productie en technische dienst werk je aan het verder automatiseren, verbeteren en vernieuwen van onze productieprocessen.

Je wordt verantwoordelijk voor het technisch ontwerp met alle daarbij benodigde inbreng van leveranciers, subcontractors en disciplines als productie, technische dienst, ICT en procestechnologie. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten van deze (deel) projecten en het realiseren binnen de overeengekomen scope, tijd en budget conform de geldende veiligheids-, milieu en kwaliteitseisen.

Hiernaast werk je als teamlid mee aan multi disciplinaire projecten van collega projectleiders. Vanuit deze rol geef je de input op het gebied van E&I.

Verantwoordelijkheden

 • Het samenstellen en aansturen van een project team;
 • Binnen het project neem jij de verantwoording voor de voortgang, kwaliteitsbeheersing en de uitvoering van het werk over het gehele project;
 • Het opstellen van het programma van eisen in overleg met interne klanten;
 • Opstellen van een projectbegroting.
 • Design, basic en detail engineering
 • Actief bijdragen aan het realiseren van afdelingsdoelstellingen, zoals het verder inrichten en standaardiseren van werkprocessen, veiligheid en milieu verbetertrajecten.
 • Het in samenwerking met de afdeling inkoop uitzetten en begeleiden van tenders om te komen tot een goede selectie van onderaannemers en leveranciers.
 • Het aansturen van onderaannemers en / of leveranciers gedurende de gehele projectuitvoering.


Kennis, vaardigheden en ervaring

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van elektro techniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Projectleider of minimaal 8 jaar ervaring in andere relevante (elektro)technische functies, waarbij je projecten hebt aangestuurd in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie industrie;
 • Ervaring met het uitbesteden van (gedeelte van) projecten en het aansturen van onderaannemers;
 • Je werkt zeer zelfstandig, bent praktisch ingesteld en gericht op het creëren van duurzame oplossingen;
 • Je bent besluitvaardig en durft verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je bent analytisch scherp en je bent in staat om goed te plannen en te organiseren.
 • Je communiceert zeer vlot met collega’s, interne klanten en leveranciers;
 • Schakelt eenvoudig tussen verschillende afdelingen en niveaus binnen de organisatie;
 • Je bent proactief, flexibel en gericht op het realiseren van resultaat;
 • Je hebt overtuigingskracht en een open houding.


Aanbod
Werken bij Zeelandia is werken bij een Nederlands familiebedrijf dat over de hele wereld opereert. Zeelandia biedt werkplezier, opleidingsmogelijkheden en verschillende faciliteiten voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met meer dan goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een inspirerende, informele werkomgeving waar je al jouw talenten kunt inzetten en invulling geeft aan Zeelandia’s slogan ‘Keep Exploring'

Geïnteresseerd?
Als je jezelf herkent in dit profiel mail dan je motivatiebrief en CV aan Debora Koelma, Sr. P&O adviseur, debora.koelma@zeelandia.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Ralf Pijpers, manager Procestechnologie en Engineering, 06-30790350. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.zeelandia.com.

Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie