Fonceerdeeg
600 g
|
|
Hardewenerdeeg met Kanomix |
250 g
|
|
Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.250 g
|
|
Fantasy QuarQy Cake |
300 g
|
|
kwark |
450 g
|
|
ei |
150 g
|
|
Citroenrasp |
600 g
|
|
Fruitful Strawberry |
Vulling
200 g
|
|
Zeesan Strawberry |
200 g
|
|
Zeesan Curd/Yoghurt |
650 g
|
|
water |
200 g
|
|
Fruitful Strawberry |
1.400 g
|
|
slagroom |
Decoratie
500 g
|
|
Fruitful Strawberry |
600 g
|
|
Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Fonceer een bakplaat van 60 x 40 cm met hardewenerdeeg.
Bestrijk het deeg met de Fruitful Raspberry Jam.
Meng Fantasy QuarQy Cake, kwark, ei en Citroenrasp gedurende 3 minuten in de eerste versnelling.
Giet het beslag over de Fruitful Raspberry Jam en strijk glad.
Verdeel de Fruitful Strawberry over het beslag.
Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt met Zeesan Strawberry en het water tot een gladde massa.
Voeg de Fruitful Strawberry toe en meng dit goed.
Spatel de slagroom die voor 75 % is opgeklopt erdoor.
Vul hiermee de plaat tot boven en strijk het glad af.
In de koelkast plaatsen en eventueel invriezen.
Na het koelen de bovenzijde afwerken met Fruitful Strawberry en afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Snijden 8,5 x 4,2 cm.
Uitkomst 63 stuks.