Ambachtelijke Paas-marsepein
Ambachtelijke Paas-marsepein
Recept 1
1.250 g | Maro 1:1,5 Vorm | |
125 g | Gel Advocaat 50% |
Recept 2
1.250 g | Maro 1:1,5 Vorm | |
200 g | chocolade druppels |
Afwerking
200 g | Arabesque Blanc 29 | |
200 g | blanke stroop | |
20 g | Zeesan Neutraal | |
20 g | water | |
20 g | Gel Advocaat 50% |
Werkwijze
Meng recept 1 en laat dit 1 nacht besterven, eventueel iets gele kleur toevoegen.Meng de volgende dag recept 2 en draai hierdoor grof recept 1.
Vorm het tot een mooi stuk en decoreer met de advocaatgelei.
Meng hiervoor de Zeesan Neutraal met heet water, voeg de Gel Advocaat 50% toe.
Verwarm de blanke stroop en los de Arabesque Blanc op, voeg beide toe en meng goed.
Eventueel iets gele kleur toevoegen.
Verwerk de gelei op een iets koude temperatuur, ca. 20°C.
Erg geschikt om op de toonbank te zetten onder een stolp.
Vers afsnijden en per gewicht verkopen.