
Apentaart
Apentaart
Fonceerdeeg
1.000 g | Kruimeldeeg met Minuta VV (40 g per stuk) |
Recept
1.000 g | Moscamix | |
1.000 g | ei |
Vulling
550 g | Zeesan Banana | |
680 g | water | |
2.750 g | slagroom |
Decoratie
1.250 g | ColdJel Ivoor (50 g per stuk) * | |
1.875 g | slagroom (75 g per stuk) |
* Naar behoefte kleuren
Decoratie 1
125 g | pistachenoten (5 g per stuk) |
Decoratie 2
200 g | chocolade krullen (8 g per stuk) |

Werkwijze
25 Taartpannen van 15 cm doorsnede bestrooien met kruimeldeeg.Alle grondstoffen mengen en ca. 8 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Spuit 80 gram beslag op het kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca.18 minuten.
Spuit met een spuitzak de bavaroise op de afgekoelde bodem.
Decoreer het midden met de gekleurde Coldjel Wit.
Na verwerking altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te verkrijgen.
Decoreren met 5 kleine rozetten slagroom, pistache noten en chocolade krullen.
Uitkomst 25 stuks