Recepten

Appel Kaneel Mallow

Bodem

1.000 g   Hardewenerdeeg met Kanomix

Vulling 1

200 g   Minuta VV
500 g   water
500 g   Perla Amandelpan
600 g   Fruitful Apple
12 g   kaneel

Vulling 2

1.500 g   Mallow Schuim

Decoratie 1

180 g   Schuim Schotsen met Bianca

Decoratie

3.600 g   appelparten (60 g per stuk)
Appel Kaneel Mallow

Werkwijze

Fonceer bakvormpjes (doorsnede 8 cm) met het hardwenerdeeg.
Klop de Minuta VV met het water op en vermeng deze met de Perla Amandelpan.
Meng vervolgens de Fruitful Apple door de room spijsvulling.
Spuit ca. 30 gram vulling in de gefonceerde bakvormpjes en bak deze af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 20 minuten.

Klop de Mallow op.
Spuit de afgekoelde bakjes op met de Mallow (ca. 25 gram) en brand deze af.
Decoreren met bijvoorbeeld schuimschotsen en een appelpartje.

Uitkomst 60 stuks