Home » Recepten » Appelcarré met Jung Basis-Rühr

Appelcarré met Jung Basis-Rühr

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Werkwijze

2 Speciale bakplaten van 60 x 20 cm bedekken met siliconen papier.
Platen fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2,5 mm deeg prikken en bestrijken met Abrikozenmoes.

Alle grondstoffen mengen 3 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Het beslag over beide platen verdelen en glad strijken.
Appelpartjes opleggen en deze iets overstuiven met Kaneel Orenta.

Oventemperatuur 180°C.
Baktijd 45 minuten.

Na koelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal en in de gewenste grootte snijden.

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Fonceerdeeg

800 g   Hardewenerdeeg met Kanomix
300 g   Abrikozenmoes

Recept

1.200 g   Jung Basis-Rühr
700 g   Muffinolie *
700 g   ei

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Vulling

1.400 g   appelparten

Afwerking

30 g   Kaneel Orenta
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie