Recepten

Apple Crumble Bar

Bodem

300 g   Hardewenerdeeg met Banketmix PB

Recept

500 g   Banketmix PB
375 g   sojamelk
150 g   Muffinolie *

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

500 g   Fruitful Apricot Jam

Kruimelmassa

100 g   Rap PB
300 g   bloem
250 g   margarine
200 g   suiker

Decoratie

750 g   Fruitful Apple

Vulling

150 g   Rap PB
375 g   water
Apple Crumble Bar

Werkwijze

Meng de ingrediënten voor de kruimelmassa en bak deze goudbruin.

Plaat van 60 x 20 fonceren met hardewenerdeeg, dikte 2 mm.

Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Verdeel het beslag over het hardewenerdeeg en strijk deze glad af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.

Na het afkoelen stroken van 11 cm breed snijden.
Fruitful Apricot Jam aan de kook brengen en de stroken dun overgieten.

De zijkant aanzetten met gebakken kruimelmassa.
Snijden in bars van 4 cm breed.

Op buitenzijden van de bovenkant een baan Fruitful Apple spuiten.

Meng de Rap PB met water, klop 3 minuten in de tweede versnelling.
Spuit een spiraal tussen de banen Fruitful Apple.

Overstrooien met gebakken kruimelmassa.

Uitkomst 25 stuks (4 x 11 cm)