
Baguettes met Toscane Donker 25 MZ
Baguettes met Toscane Donker 25 MZ
Recept
7.500 g | 75 % | bloem | } 100% |
2.500 g | 25 % | Toscane Donker 25 MZ * | } |
300 g | 3 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water | |
200 g | 2 % | Gamma Plus |
* Toscane Donker 25 MZ bevat zout!
Decoratie
150 g | roggebloem |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afweeggewicht 430 gram.
Puntrijs 30 minuten.
Langmaken.
Bestrooien met Roggebloem.
Narijs 60 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 37 stuks.