Recepten

Brownie

Recept

750 g   Banketmix PB
60 g   Cacao
300 g   water
300 g   Muffinolie *
225 g   bruine basterdsuiker
225 g   Arabesque Noir 72 **

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
** Gesmolten

Afwerking

250 g   Sweet Glacé Choc Zacht
Brownie

Werkwijze

Meng alle ingrediënten gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.
De kartonnen bakvorm (37 x 27,5 cm) vullen met het beslag.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 45 minuten.

Na afkoelen afwerken met de Sweet Glacé Choc Zacht.
Snijd in stukken van 4,5 x 7 cm.

Uitkomst 30 stuks