Home » Recepten » Cake Donuts

Cake Donuts

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Cake Donuts

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen, 4 minuten in de 2e versnelling met de vlinder.
Laat het beslag 10 minuten rusten.

Spuit de donuts (60 gram) op een met vet ingesmeerd papier of doseer met behulp van een donutknijper.

Olietemperatuur 180°C.
Baktijd 4 x 1 minuut aan beide kanten.

Afwerken met Dip of fijne suiker.

Uitkomst 36 stuks

donker meergranen.png
Zeelandia heeft een document opgesteld over koolhydraten en suikers in brood.

Brood is een bron van koolhydraten. Maar wat zijn koolhydraten precies? En betekent dit dat brood ook suiker bevat? De termen koolhydraten en suiker worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben niet dezelfde betekenis. Alle suikers zijn koolhydraten, maar niet alle koolhydraten zijn suikers.
Als je dit interessant vindt, vul dan onderstaande gegevens in zodat je het document kunt downloaden.

Recept

1.000 g   Panovitesse Kwarkini
600 g   water
360 g   ei
120 g   suiker
80 g   bloem
20 g   Muffinolie *
20 g   Wigo Aroma Vanille

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

360 g   Dip (10 g per stuk)
Document acties

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie