Recepten

Carabana

Recept

1.500 g   Sloffendeeg met Kanomix

Vulling

2.400 g   Perla Amandelpan

Rolbeslag

1.000 g   Rolbeslag Choco met Moscalux

Vulling 1

400 g   Zeesan Banana
150 g   Zeesan Caramel
680 g   water
2.750 g   slagroom

Afwerking

1.000 g   ColdJel Ivoor (50 g per stuk) *

* Naar behoefte kleuren

Afwerking 1

100 g   Bianca
160 g   water *
250 g   suiker

* 60°C

Decoratie

160 g   chocolade krullen (8 g per stuk)
Carabana

Werkwijze

Sloffendeeg uitrollen tot een dikte van 5.5 mm.
Uitsteken met 6 hoekige taartringen met 15 cm doorsnede.

Verdeel de Perla Amandelpan een cm van de kant over de taartringen en bak de bodems goudbruin af.

Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatie oven 180°C.
Baktijd 35 minuten.

Meng de Zeesan Banana en de Zeesan Caramel met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

Plaats in ringen van 12 cm een manderol van plastic.
Verdeel de bavaroise over de ringen in 3 gedeeltes met tussen ieder gedeelte een plakje rolbeslag (diameter 10 cm).
 
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Afgeleren met de gekleurde ColdJel Ivoor en deze plaatsen op de sloffenbodems.
Alle ingredienten van afwerking 1 luchtig draaien.
De taarten met een klein kartelspuitje afspuiten, licht afbranden met gasbrander.

Decoreren met de chocoladekrullen.

Uitkomst 20 stuks